Workshop Pollevie

 Zaterdag 23 maart 2019 van 11.00 uur tot 16.00 uur

Kom jij ook naar Pollevie om te leren hoe je jouw eigen omslagdoek , tas  of krukje kunt ontwerpen en maken? Naast dat het natuurlijk heel gezellig is om samen te haken, leer je in deze workshop echt wat. Onder inspirerende leiding van Pollevie (juf in het dagelijks leven) is er alle ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Haakervaring is geen vereiste, je bent er tenslotte om te leren.

Prijs: € 55,00 per persoon, dit is inclusief:
– Koffie/thee (en iets lekkers erbij)
– Overheerlijke verantwoorde lunch
– Originele en complete #polleviewrap of #polleviebag tutorial (zoals te koop op Etsy) met toegang tot video tutorials, zodat je ook na afloop van de workshop nog ondersteuning hebt voor het maken van een prachtige stola.

En mocht je na het volgen van de workshop nog vragen hebben? Ik beantwoord ze graag, binnen 24 uur gegarandeerd.

Graag zelf verschillende haaknaalden meenemen. De garens zijn tegen vergoeding te verkrijgen in de winkel. Er is meer dan genoeg op voorraad en voor elk wat wils, zodat je eigen set kunt samenstellen. Mocht je een tas willen omhaken of pimpen of een krukje , dat is ook mogelijk (graag wel even aangeven bij je aanmelding). De prijs van de tas en het krukje  zijn  niet inbegrepen.

Voor meer informatie, ervaringen van cursisten en inschrijven: via “Tickets zoeken” of mijn website https://www.omslagdoekhaken.nl/

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@wolloffame.nl