WORKSHOP DOOR POLLEVIE OP 23 MAART 2019

/, Workshop/WORKSHOP DOOR POLLEVIE OP 23 MAART 2019

WORKSHOP DOOR POLLEVIE OP 23 MAART 2019

Workshop Pollevie
23 maart 2019
Binnenkort worden er weer een Workshop door Pollevie  bij Woll of Fame gegeven.

Ellen Deckers beter bekend als Pollevie op Facebook en Instagram ontwerpt en haakt prachtige omslagdoeken , omgehaakte tassen  en nieuw in deze workshop super leuke krukjes pimpen en omhaken in prachtige kleuren.  De gekozen kleuren zijn voornamelijk heel vrolijk in Ibiza style. Hier is Ellen heel succesvol mee. Ze heeft dan ook meer dan 51.000 volgers op Instagram, bijna allemaal dames zoals ze zelf zegt, die net zoals zijzelf graag haken en kleur brengen in de wereld. Pollevie geeft workshops in diverse landen. Wij zijn daarom dan ook enorm blij dat Pollevie bij ons een workshop geeft.

Wat gaan we doen ?

In de workshop ga jezelf een omslagdoek, tas of krukje ontwerpen en haken. Realiseer je wel dat je deze workshop geen project afgemaakt kan worden. Maar een heel goed begin van een omslagdoek, krukje of tas  is natuurlijk wel het doel. En dat is echt heel goed haalbaar. Natuurlijk heeft Ellen diverse voorbeelden bij en kan je zo een flinke dosis inspiratie opdoen.

De workshop is inclusief:

Koffie , thee, wat lekkers daarbij én een overheerlijke lunch .

Verder mag je persoonlijke begeleiding van Pollevie (Ellen) verwachten. Ook zijn bij deze workshop instructies inbegrepen met toegang tot de video tutorial, zodat je ook na afloop van de workshop nog ondersteuning hebt voor het maken van een prachtige stola. Graag zelf verschillende haaknaalden meenemen Pollevie werkt graag met haaknaalden 4,5,7 en 9 .

In de prijs zijn niet de benodigde garens ,tas of krukje inbegrepen. Deze zijn tegen betaling  in de winkel verkrijgbaar. Er is voor elk wat wils en meer dan genoeg op voorraad. Je kunt hierin je eigen keuzes maken. Pollevie werkt met verschillende garens  en ze helpt je graag bij je keuze!  Oja, je moet natuurlijk wel kunnen haken .

De workshop word gegeven  op  zaterdag 23 maart van 11.00 tot 16.00 uur. De prijs voor deze fantastische Workshop bedraagt € 60.- en is exclusief materialen maar inclusief lunch.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@wolloffame.nl
2019-01-10T20:20:35+00:00By |Nieuws, Workshop|0 reacties

Laat een reactie achter