Wollproeverij zondag 28 oktober

Zondag 28 oktober vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur is het weer zover. Wij nodigen je alvast uit voor onze jaarlijks terugkerende Wollproeverij. Natuurlijk vieren we dan ook dat onze prachtige winkel alweer 3 jaar bestaat.

Wat kan je op deze gezellige middag verwachten ?
  • Uiteraard ga je de nieuwe collectie bekijken en kun je de nieuwe garens, die we op dat moment beschikbaar hebben, bekijken, voelen én proberen.
  • Gezellige gratis mini workshop door Tanja Reulen met  Snij Stencils van Dendennis voor het maken van leuke label’s. Heb je interesse ? Kom dan wel op tijd want vol= vol. als je je label hebt gemaakt mag je plaats maken voor de andere deelnemers. Tanja is haar eigen Youtube kanaal begonnen: Studio Tanja genaamd. Tanja maakt geweldig mooie  kaarten en is zeer creatief. Ze maakt ons altijd blij door met ons ideeën uit te wisselen. Ook maakt ze de amigurumi voorbeelden in de winkel. Kom deze dag kijken en je ziet wat zij in haar mars heeft.
  • Schoonheidsstudio Cindy uit Susteren zal aanwezig zijn. Cindy laat je kennis maken met de nieuwe Trends wat betreft kleuren en Make-up. Cindy is bij ons een graag geziene bezoekster van het Brei en Haakcafé. Daarom zijn we blij dat Cindy ons nu net even iets anders kan laten zien dan alleen haar brei en haak skills. En al je dat wilt zal ze je natuurlijk voorzien van advies.
  • Miriam Tegels Speedknitter (Zie hier haar Website) is deze middag ook aanwezig. Zij werkt sinds kort voor KnitPro. Miriam gaat samen met Puk Vossen (Bureau Vossen) er voor zorgen dat KnitPro meer bekendheid gaat krijgen in de Benelux. Miriam zal deze middag nieuwe producten van KnitPro onder de aandacht brengen. Ook Miriam komt graag bij ons in het Brei en Haakcafé. Op onze Cruise geeft zij een workshop Faire Isle techniek en daar zijn wij héél blij mee.
  • Kristina de Barse  heeft voor ons een prachtige  Jas/vest ontworpen en deze is te bewonderen in onze winkel.  Dit prachtige exemplaar is gemaakt met DMC Magnum Tweed en ze heeft er een sjaal en Col bijgemaakt. Uiteraard bij aankoop van de wol voor het vest krijg je het patroon er gratis bij.  Kristina is er ook ze kan je van alles over dit vest vertellen maar ze geeft ook een leuke miniworkshop met het garen Durable Soqs . Kristina is vaste ontwerpster bij het Tijdschrift aan de Haak en je vind er dan ook diverse patronen van haar in terug. We zijn enorm blij dat we Kristina in de winkel ontmoet hebben en we meteen een gezellige klik hadden. Zo kan een ba(o)lletje rollen !!!
Woll of Fame, nieuw Spaarsysteem

Op deze middag kan je kennis maken met ons nieuwe spaarsysteem. Hiermee kan je punten gaan sparen voor leuke items of voor korting. Alles gaat via de Ipad. Je kaart vergeten is voortaan geen probleem meer. Wij houden alles voor je bij. Hoe het verder werkt leggen we je graag uit.

Afsluiting van Socktober

We vieren op de Wolproeverij ook het einde van Socktober met een Sokkenparty.  Jawoll van Lang Yarns zal te bewonderen zijn en je mag het gebruiken maar ook het nieuwe garen van Durable Soqs ligt op tafel met een leuk patroon . Neem je sokkenproject mee en maak je sok(ken) die middag af of probeer een bolletje Soqs of Jawoll uit onder het genot van een hapje, drankje én een gezellig muziekje in de winkel.

Uiteraard zijn er natuurlijk hapjes en drankjes en bij besteding van € 15,- een leuke attentie.

Wij hebben er in ieder geval al vreselijk veel zin in en hopen dat jij net zo enthousiast bent.

Kom dus naar Maasbracht, bezoek onze Wollproeverij en neem gerust een vriend of vriendin mee.

 

Karin & Leona.