WORKSHOP KUSSEN HAKEN OP 15 DECEMBER

/, Workshop/WORKSHOP KUSSEN HAKEN OP 15 DECEMBER

WORKSHOP KUSSEN HAKEN OP 15 DECEMBER

Workshop Kussen Haken op 15 december

Handwerkjuffie gaat bij ons een Workshop Kussen Haken op 15 december geven. De Workshop begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Tijdens deze workshop kun je kiezen uit twee kussens. Je keuze kan bestaan uit Kussen Olle of Kussen Pippa.

De Kussens

Kussen Olle

Grafische patronen in lichte kleuren. Inspiratie uit de natuur…Typisch Scandinavisch. In de donkere wintermaanden zorgen lichte tinten en eenvoudige patronen voor een lichtpuntje in de duisternis. Dit geeft positieve energie!

In de workshop ‘Kussen Olle’ van Handwerkjuffie maken we een stijlvol woonaccessoire – een kussenhoes – van een bijzonder haakpatroon in slechts 3 kleuren. De brede randen geven een mooi accent en laten het patroon extra mooi tot zijn recht komen. Om de kussenhoes te kunnen wassen, wordt één kant gesloten met gehaakte knoopjes. Praktisch en fraai! Je hebt van Iedere kleur 2 bollen nodig dus 6 Cosy Fine in totaal. Het kussen wordt gehaakt met haaknaald 4. Het patroon is gemaakt op de maat van een binnenkussen  van 30×50 cm .

Handwerkjuffie leert je met kussen Olle:

  • Patroon haken met afwisselend 2 kleuren
  • Patroon lezen
  • Knoopjes haken
  • Hoe ontspannend de herhaling van een patroon haken is.
  • Haken met Durable CosyFine.

Kussen Pippa

In dit ontwerp herken je direct het Zweedse design. Strepen in heldere kleuren. Tijdloos en mooi door haar eenvoud. Let op de structuur in de verschillende banen. Bijzonder is de fraaie franjerand.

In de workshop ‘Kussen Pippa’ van Handwerkjuffie maak je  een tijdloze kussenhoes, geïnspireerd op de Zweedse geweven voddenkleden. De strepen zijn fraai aan te passen aan kleuren in jouw interieur. Kies telkens een andere basiskleur en maak een hele serie, allemaal passend bij elkaar. Neem diverse haaknaalden mee want niet iedereen haakt hetzelfde.

Handwerkjuffie leert je met kussen Pippa:

  • Patroon haken met 4 kleuren
  • Patroon lezen
  • Franjerand haken
  • Haken met Durable CosyFine
Voor wie is deze workshop geschikt ?

Beginnende en gevorderde haaksters

Kosten voor deze workshop zijn € 35,- per persoon. De workshop is inclusief koffie & thee (met natuurlijk iets lekkers) maar exclusief de gebruikte materialen. Deze dien je bij ons in de winkel aan te schaffen.

 

Zin om ook mee te doen aan deze mega gezellig workshop ?

Geef je dan op via info@wolloffame.nl  je krijgt dan nog wat extra info !

 

  • Mocht een van de workshops van Handwerkjuffie niet voldoende deelnemers hebben kunnen de tijden van een van deze workshops aangepast worden.
2018-10-27T07:02:19+00:00By |Nieuws, Workshop|0 reacties

Laat een reactie achter