Workshop Tunisch Entrelac Haken

Karin geeft een Workshop Tunisch Entrelac Haken op 23 februari 2019 . Tijdens deze 2 ½ uur  durende workshop leer je hoe je Tunisch Entrelac kan haken én ga je aan de slag met een patroon voor een Col. De techniek geeft, als je een met kleuren verlopend garen gebruikt, een prachtig effect. Deze vorm van haken is goed te doen voor een beginnende haakster als je de techniek van “lossen en vasten “ onder de knie hebt. Voor de gevorderde haakster is Tunische Entrelac haken een leuke uitbreiding op je haakmogelijkheden.

De Materialen

We gaan deze workshop geven met Stone Washed van Scheepjes of met garen van LangYarns. Beide voorbeelden liggen in de winkel en zie je ook op de foto. Uiteraard kies jezelf je favoriete kleur. Stone Washed  is een samenstelling van acryl en katoen. We hebben ook voorbeelden met LangYarns Dipinto en Lang Yarns Magic. Deze bollen  hebben een samenstelling van wol en polyamide.

Van de Stone Washed heb je voor dit project 8 bollen nodig. Kies je voor LangYarns dan heb je 2 of 3 bollen nodig. Je bepaalt zelf in deze workshop hoe groot je je Col maakt.

De Workshop

De Workshop duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur. Je betaalt hiervoor € 24,95. Het garen is niet bij de prijs inbegrepen.

Opgeven kan via info@wolloffame.nl . Je krijgt dan nog verdere info doorgestuurd.