Workshop Stippen op  dinsdag 21 mei  van 19.00 tot 22.00 uur

Woll of Fame geeft samen met Tanja Reulen een Workshop Stippen op 21 mei. Deze workshop is net weer wat anders dan dat je van ons gewend bent. Stippen is helemaal hip ! Zelf je servies bewerken met een stiptechniek is geweldig leuk. Tijdens deze avond ga je dan ook een leuk bordje stippen.

Tanja Reulen

Tanja is bekend van “Studio Tanja”. en geen onbekende bij Woll of Fame. Zij heeft al meerdere workshops gegeven bij ons. Van Kerstballen stippen tot amigurumi haken, Tanja is van alle markten thuis.  Ook ontwerpt en maakt ze geweldig mooie kaarten. Wil je haar aan het werk zien ? Tanja heeft haar eigen YouTube kanaal.

De Workshop

Tijdens deze workshop porselein stippen leer je alle tips en tricks om zelf een mooie creatie te maken met porselein verf. Je kan kiezen uit allerlei bordjes en schaaltjes. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Bij deze Workshop is inbegrepen:

  • Het gebruik van porseleinverf
  • Bordjes en schaaltjes en als je er aan toe komt, mag je er ook 2 maken
  • Natuurlijk alle Tips en Tricks van Tanja die je thuis verder in praktijk kan brengen !

Voor deze Workshop betaal je € 32,50 en is dus inclusief de bovengenoemde materialen.

Wij zorgen natuurlijk voor koffie en thee met uiteraard iets lekkers erbij. Dit allemaal met een fikse dosis gezelligheid erbij

Kom het eens proberen. Inschrijven kan via info@wolloffame.nl