Workshop Stippen Voor Kinderen

Woll of Fame organiseert een Workshop Stippen voor Kinderen op zaterdag 20 april. Deze workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 8 tot en met 13 jaar. Wij geven deze workshop voor kinderen die hun moeder een persoonlijk en creatief zelfgemaakt cadeautje willen geven met Moederdag (12 mei).

De workshop is van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Wat gaan we doen ?

We kunnen natuurlijk niet precies vertellen wat we gaan Stippen want reken maar dat je moeder  nieuwsgierig is en ze leest hier zeker mee. In ieder geval gaan wij er voor zorgen dat je deze middag iets leuks en persoonlijks Stipt. Je mag zelf kiezen in welke kleur(en) je dit wilt gaan doen.

Het voorwerp dat je hebt gestipt moet wel nog in de oven.  Maar geen nood, dat gaan wij voor je doen. Een week later mag je het cadeautje dan af komen halen. Wij kunnen het cadeautje leuk voor je inpakken of je mag het zelf thuis doen. Jij mag kiezen.

Hoe kun je je aanmelden ?

Lijkt het je leuk om bij ons een cadeautje voor je moeder te Stippen kom je dan bij ons aanmelden in de winkel. Wel of aan mama of papa vragen of je mag meedoen aan deze leuke workshop.

De Workshop kost € 22,50