Workshop Krukje of Kussen haken

Woll of Fame organiseert samen met Pollevie een Workshop Krukje of Kussen Haken op 6 juli. Op deze zaterdag geeft Ellen vanaf 10.00 tot 12.00 uur een gezellige en leuke workshop. Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde haaksters.

Prijs: € 25,00 per persoon, dit is inclusief:

  • Koffie / Thee (met iets lekkers)
  • Originele en complete #pollevie tutorial naar keuze
  • Deskundige en enthousiaste begeleiding door de enige echte Pollevie
  • Veel creativiteit en inspiratie

Graag zelf verschillende haaknaalden meenemen. De benodigde garens zijn tegen vergoeding in de winkel verkrijgbaar. Er is voor elk wat wils en meer dan genoeg op voorraad. Je kunt hierin je eigen keuzes maken. Het krukje is niet bij de prijs inbegrepen maar is wel  bij Woll of Fame verkrijgbaar. Als je het kussen wil haken, mag je het kussen zelf meenemen. Graag bij opgave aangeven of je voor het krukje of het kussen haken komt.

Inschrijven via info@wolloffame.nl

Tijdens deze workshop ga je niet het complete project af krijgen. Je leert echter wel genoeg om het daarna zelf te kunnen. Ter ondersteuning – na afloop van de workshop – krijg je de originele tutorial per mail toegezonden.