KIP én HIP By Woll of Fame op 8 Juni

Kip én HIP by Woll of Fame op 8 Juni. Op zaterdag 8 juni is het weer KIP dag (en bij ons ook HIP dag).  Deze dag word wereldwijd georganiseerd en werd ooit in 2005 door Danielle Landes gestart. Woll of Fame organiseert World Wide Knit In Public Day (Knitting & Haken in Public) op zaterdag 8 juni 2019 van 13.30 tot 17.00 uur bij het Mispadenhof, Hofstraat 25  in Maasbracht.

KIP én HIP

Het “KIPpen” begon als een manier voor breiers en breisters om bij elkaar te komen met hun hobby en te genieten van elkaars gezelschap. En alhoewel wij dit natuurlijk ook al doen in onze diverse leuke breicafé’s, wilden wij toch deze gelegenheid niet voorbij laten gaan. Wij gaan deze dag combineren met het sokken breicafé. Dat houdt in dat wij Marie-Jozé Rikers en Woll of Fame een Mysterie patroon verzorgen en dat jullie sokken wol kopen.

Niet KIPpen ? dan HIPpen

Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen “aan de sok wil” of sokken kan of wil breien. Daarom hebben wij ook een leuk Mysterie patroon voor een gebreid  en gehaakt sjaaltje (katoen).

Jullie kunnen de pakketjes op deze dag bij ons in de winkel ophalen en afrekenen. De patronen zijn dan in de winkel te bekijken. Natuurlijk ga je zelf de kleur bepalen.  Is dat eenmaal gedaan dan gaan we naar het Mispadenhof. Bij mooi weer zitten we buiten op de mooie binnenplaats en bij slecht weer is er een plek voor ons binnen gereserveerd.

  • Alle 3 de Mysterie pakketjes kosten € 9.95 per pakketje en dit is inclusief  het garen en het patroon.
  • Woll of Fame trakteert nog op een lekker hapje! De drankjes en wat je eventueel verder nog nuttigt zijn voor eigen kosten.
  • Wat moet je meenemen: Sokkennaaldjes / breinaalden 3,5 / haaknaald 4 en 4,5 Het ligt er natuurlijk aan hoe los of vast je breit of haakt dus neem gewoon wat meer maten mee.

Opgeven kan via info@wolloffame.nl  

Wij willen graag weten wie er komt en welk pakketje je neemt, wordt het Sokken breien, Sjaaltje Haken of een Sjaaltje breien?

Zodat wij weten hoeveel garen we moeten hebben en Mispadenhof kan rekening houden met hoe druk het gaat worden.

Groetjes Karin & Leona