Workshop Vest haken by Pollevie op 30 november

Woll of Fame organiseert een Workshop Vest haken by Pollevie op zaterdag 30 november. Op deze dag geeft Ellen vanaf 12.00 tot 16.00 uur een gezellige en leuke Workshop en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde haaksters. In deze Workshop start je met het maken van een bijzonder vest.

Wat je mag verwachten
  • Koffie / Thee (met iets lekkers)
  • Originele en complete #pollevie tutorial naar keuze
  • Deskundige en enthousiaste begeleiding door de enige echte Pollevie
  • Veel creativiteit en inspiratie

Je betaalt hiervoor € 40,00 per persoon.

En verder
  • Graag zelf verschillende haaknaalden meenemen. De benodigde garens zijn tegen vergoeding in de winkel verkrijgbaar, je mag dus geen garens van thuis meenemen. Er is voor elk wat wils en meer dan genoeg op voorraad. Je kunt hierin je eigen keuzes maken.
  • Tijdens deze workshop ga je niet het complete project af krijgen. Je leert echter wel genoeg om het daarna zelf te kunnen. Ter ondersteuning – na afloop van de workshop – krijg je de originele tutorial per mail toegezonden.
Inschrijven

Inschrijven kun je via info@wolloffame.nl of bestel hem alvast via onze Webshop