Workshop Mochila Tasje Haken Op 24 september

Binnenkort organiseren wij een Workshop Mochila Tasje Haken op 24 september. In de workshop leer je de techniek om deze hele leuke tas te gaan maken. Je leert onder andere met verschillende draden tegelijk onderhands te haken. Met deze techniek maak je superleuke patronen en krijg je een prachtig resultaat. Tijdens de workshop starten we met de bodem van de tas en ik help je hier mee op weg.  Aan het het eind van de workshop ga je met voldoende kennis naar huis gaat om je Mochila tas zelf af te maken. Je kiest zelf welke band je wil gaan maken voor je tas.

De tas word gemaakt naar een patroon van ”Kralentik”. Wij hebben hiervoor van “Kralentik” toestemming gekregen. Daar zijn wij heel blij mee !

Voor deze workshop is het wel van belang dat je de basis beginselen van het haken onder de knie hebt. Uiteraard is er ook nazorg en kan je met al je vragen, ook na de workshop, bij ons terecht.  We werken met SMC Catania katoen om deze tas te maken.

Wanneer ?
  • De Workshop word gegeven op 24 september
  • Tijdstip: 19:00 tot 22:00 uur
De Kosten
  • Deze workshop kost € 27,50 exclusief materialen.
  • De kosten van de benodigde materialen zijn ongeveer € 17,50 en worden bij ons aangeschaft. De materialen zijn de bolletjes katoen en de klemmetjes voor op een mandje zodat de draden niet in de war raken.

We werken met haaknaald 2, 2,5 of 3 dat ligt er een beetje aan hoe je haakt. Uiteraard kan je die zelf meebrengen. Heb je deze haaknaald(en) niet in je bezit dan kan je deze bij ons aanschaffen.

Aanmelden kan via info@wolloffame.nl