Inloopmiddag Granny Squares Haken

Wij organiseren een gezellige inloopmiddag Granny Squares Haken op 12 oktober tussen 13:30 en 16:00 uur. Kom jij naar deze leuke middag dan wij zorgen voor thee en koffie. Natuurlijk zal er iets lekkers op tafel niet ontbreken. Heb je net leren haken en wil jij je kennis uitbreiden of heb je gewoon zin om gezellig aan te sluiten en te haken, dan is deze middag net iets voor jou.

Granny Squares

Granny Squares haken zijn vierkantjes haken. Letterlijke vertaling,  Oma’s vierkantjes. Waar de naam vandaan komt, wij hebben geen idee. Zoek het maar eens op maar er valt niet zoveel over te vinden.  Wat ons betreft laten we het “Oma” maar weg want het is zeker voor iedereen leuk om Granny’s  te haken.

Hoe we het gaan doen

Deze middag leggen we allerlei patroontje op tafel die je kan gaan haken. Het is geen workshop maar uiteraard helpen we graag waar nodig .   Je betaalt € 12,50 en daarvoor mag je 3 bolletjes Coral van 50 gram van Durable  bij ons  in de winkel  uitzoeken.

Wat heb je nodig
  • Haaknaald nr. 3
  • Wolnaald  met stompe punt
  • Schaartje

Heb je deze materialen niet dan hebben wij deze uiteraard in de winkel te koop.

Aanmelden

Wij vinden het fijn als je je aanmeld via: info@wolloffame.nl  zodat wij weten op hoeveel personen wij deze middag mogen rekenen.