Workshop Brioche Breien

Woll of Fame organiseert een Workshop Brioche Breien op 5 oktober van 14:00 tot 16:30 uur. Brioche, ook wel patentsteek genoemd, is niet nieuw. Het is wel een techniek die de laatste jaren heel ‘hot’ is en daardoor nieuw leven is ingeblazen. Kijk je naar de resultaten van deze techniek dan weet je direct ook waarom. Brioche breien levert een zacht, dik en warm breisel op. Deze techniek werkt fantastisch met twee kleuren waardoor de voor en achterkant van je werk elkaars spiegelbeeld zijn qua kleur.

De Workshop

In deze workshop leert Miriam Tegels je breien in twee kleuren brioche. Je leert niet alleen de fijne kneepjes van de basissteek, maar ook hoe je meerdert en mindert met brioche breien. Hierna kun je vol zelfvertrouwen aan super gave brioche patronen beginnen  en met veel plezier een mooi project uitkiezen. Om de workshop te kunnen volgen moet je wel kunnen breien, meerderen en minderen, steken kunnen herkennen en terug kunnen breien om fouten op te lossen.

We gebruiken in deze workshop het garen Merino soft van Scheepjes: 1 lichte kleur & 1 donkere kleur. Wil je een alternatief voor Merino Soft dan gebruiken we Soft Fun van Scheepjes.

Voor deze workshop betaal je € 27,50 en is exclusief het garen. De rondbreinaald 3mm en 80 cm lang mag jezelf meebrengen. Mocht je deze niet in je bezit hebben dan kan je deze bij ons in de winkel aanschaffen.

Opgeven kan via info@wolloffame.nl . Na opgave ontvang je van ons verdere informatie.

COMBI DEAL !

Wil je dezelfde dag ook meedoen aan de Workshop Continentaal breien en Fair Isle ? Dan maken we voor jouw een Combi deal voor beide workshops. Je betaalt dan € 49,95 i.p.v. € 55,- voor beide workshops, exclusief materialen.