Workshop Kleine Kersttruien Haken En Breien

De workshop kleine kersttruien haken en breien op 7 december is een leuke manier om je voor te bereiden op de komende kerst.  Vorig  jaar konden wij de boom al vol hangen met gebreide foute mini-kersttruitjes. Dit jaar kan ook jij aan de slag met de haaknaald om kleine kersttruien te haken of te breien. In de Workshop ga je aan de slag met leuke gekleurde wol en de patroontjes uit een van de boeken van Marieke Voorsluis. Onze “eigen” Marie-Jozé en Manon gaan deze workshop voor jouw verzorgen.

In de boekjes “Kleine kersttruien haken” of “breien” staan haakpatronen voor 24 verschillende kleine kersttruien. Met behulp van één basispatroon maak je verschillende truitjes. De afbeeldingen variëren van een hert tot een roodborstje.  Maar je kunt ook kiezen uit een geometrische of Noorse print. Jij bepaalt het helemaal zelf. Om het allemaal nog feestelijker te maken, zijn er nu ook patronen van bijpassende mini kerstsokjes, mutsjes en wantjes in de haakversie.

Datum

De Workshop word gegeven op 7 december en start om 13:30 en eindigt om 16:30 uur.

Kosten

Je betaalt voor deze Workshop € 28,50,- en is inclusief:

  • Wol
  • Het boek “Kleine Kersttruien Haken” of “Kleine Kersttruien Breien”. De keuze is aan jouw
  • Deskundige begeleiding én gezelligheid

De haak en breinaalden mag je zelf meenemen. De truitjes worden gehaakt op haaknaald 2-2,5 en de gebreide truitjes op sokkenbreinaaldjes 2-2,5 of 2,75

Deelname

Je kunt je aanmelden via e-mail: info@wolloffame.nl