Mini Workshop Kerstster Haken

Mini Workshop Kerstster Haken op 14 december. Op zaterdag 14 december organiseren we weer een gezellige haakmiddag van 13:30 tot 16:30 uur. Kristina de Barse geeft dan 2 mini-workshops en heeft weer leuke patroontjes bedacht waar je enkele uurtjes van de dag of avond  mee kan vullen.

  • Een van deze Mini Workshops is Kerststerren haken.
De Workshop

Deze leuke Kerststerren ga je haken met een super leuke vouwtechniek. Kristina heeft de kerststerren gemaakt met Durable Cosy Fine, Durable Glam en Durable Coral. Voor deze Workshop, deskundige begeleid door Kristina, betaal je € 12,50. De materialen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het garen schaf je bij ons aan.

  • Je kan een combinatie maken van Durable Cosy Fine en Glam, Durable Coral en Glam of een rustige versie alleen van Durable Coral of Durable Cosy Fine.  Je kan dan ongeveer 2 kerststerren haken van de Cosy Fine. Deze zijn dan natuurlijk wat groter dan de Coral en 4 Kerststerren van de Coral. De kosten van de materialen liggen tussen de € 6.50 en € 12.- ( 3 bolletjes van Coral of Cosy Fine of combi met Glam).
  • Diverse haaknaalden van 2,5 tot en met 5,0 heb je ook nodig. Deze kan je uiteraard zelf meenemen, net als een schaartje en stopnaald.

Vereiste: Je moet wel het haken beheersen.

Opgeven kan via info@wolloffame.nl