Workshop sokken breien voor beginners

 

Woll of Fame organiseert de workshop sokken breien voor beginners in 3 delen. Sokken breien is leuk en verslavend. Je hebt snel resultaat en je zelfgebreide sokken zitten verrassend lekker ! Sokken breien is hot en happening!

Als je eenmaal weet hoe het werkt kun je zonder patroon voor elke maat een sok breien. Je breiwerkje is makkelijk mee te nemen.  Sokken breien kun je overal,  in de auto onderweg naar je vakantie, of in de trein. Hoe je sokken eruit komen te zien bepaal je helemaal zelf. Er is namelijk heel veel keus in sokkenwol, gemêleerd of  in uni kleuren . Variatie genoeg!

In Februari  starten we weer met de workshop Sokken breien van boord tot teen. Deze workshop bevat de basis van het sokken breien. Na afloop zijn de termen spie, grote hiel en hielflap voor jou geen onbekenden meer. We werken met 5 breinaaldjes.

Deze workshop bestaat uit 3 lessen van 2 uur en kost € 49,95-. inclusief 1 bol sokkenwol. De workshop is 3 dinsdagen  en er zit iedere dinsdag wat huiswerk bij .

We gebruiken vijf  sokkenbreinaaldjes van 15 of 20 cm dikte   2,25 – 2,5 of 2,75.   Heb je deze niet dan kun je ze bij ons kopen. We adviseren je graag. De sokken wol kan voor aanvang van de workshop bij ons uitgezocht worden.

Je moet wel kunnen breien en steken op kunnen rapen .

Meld je aan via info@wolloffame.nl  Van ons krijg je dan nog een mail met informatie over deze workshop en betalingsmogelijkheden.

De workshopdatums zijn dinsdag 4 februari, dinsdag 18 februari en dinsdag 3 maart.  Tijdstip: 19.30- 21.30 uur