Sokken Breicafé

Naast het al bekende én inmiddels druk bezochte “gewone” breicafé  hebben we inmiddels ook  ons Woll of Fame sokken breicafé. Het sokken breicafé is geopend tussen 14.00 en 17.00 uur op de volgende zaterdagen.

  • 14 maart 2020
  • 13 juni 2020
Hoezo ? Het Woll of Fame Sokken Breicafé

Wat is er gezelliger dan samen aan een project(je) werken en daarmee ook nog je sokkenlade te vullen. Sokken komen altijd van pas. Is het niet voor nu dan is het wel voor later. Woll of Fame zorgt behalve voor de gezellige werkplek ook  ieder kwartaal voor een leuk patroon. Wat lekkers voor bij de koffie of thee zal niet ontbreken. Natuurlijk ben je niet verplicht dit patroon te maken. Neem gerust je eigen patroon mee. Verder zorgen we dat onze sokkenwolkast goed gevuld is met diverse garens. Zo vaak als wij kunnen zorgen we voor aanvulling met nieuwe sokkenwol.

Voorwaarden
  • Je moet wel sokken kunnen breien. Het sokken breicafé is geen Workshop. Elkaar helpen is natuurlijk geen probleem.
  • Heb je breinaalden zelf ? Neem ze gerust mee. Anders kun je ze nog bij ons aanschaffen.
  • De bol sokkenwol waarmee je gaat breien die middag koop je bij Woll of Fame.
  • Drankjes reken je na afloop met ons af.

Wil je komen, meld je dan even aan via info@wolloffame.nl Dit om teleurstellingen te voorkomen. Want vol=vol.

 

We hopen je binnenkort te mogen begroeten,

 

Tot dan

Karin & Leona