Woll of Fame Haak en Breicruise 4 juli 2020

Wij organiseren op zaterdag 4 juli 2020 alweer voor de vierde keer de inmiddels zeer bekende Haak & Brei Cruise in samenwerking met Rederij Cascade.

We vertrekken vanaf de Cruise Terminal Maasbracht om 11.00 uur. Als we eenmaal aan het varen zijn, mogen de haak- en breinaalden uit de tas gehaald worden. Het haken en breien kan dan beginnen. Vergeet ondertussen ook niet om van de prachtige omgeving rondom onze Maasplassen te genieten. Het schip ‘Stadt Wessem’ voorziet je van al het comfort die dag. Maar… waar de kapitein ons naar toe vaart, blijft een verrassing.

Kortom, het belooft een heerlijke handwerkmiddag op het water te worden. Mis niet de kans om lekker bij te kletsen, patronen uit te wisselen en te handwerken. Dit alles vergezeld van een smakelijke lunch, bestaande uit:

  • Verse soep vooraf
  • Ovenverse pistolet met ham en kaas
  • Kleurrijke bladsalade als garnituur

Rond 15.00 uur zijn we weer terug in Maasbracht, waar jullie ook nog even de winkel kunnen bezoeken.

Op onderstaande pagina van rederij Cascade kun je de toegangskaarten voor deze cruise boeken. Na de boeking ontvang je een factuur per e-mail. Vervolgens sturen we na ontvangst van de betaling de toegangskaarten in de vorm van een voucher toe per e-mail.

https://www.rederijcascade.nl/nl/rondvaarten/haak-en-brei-cruise/

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten en zijn ervan overtuigd dat het weer een mooi feestje word.