• breiwerk
  • onze winkel
  • by claire assortiment
  • winkel kasten
  • winkel schap

Onze winkel

Woll of Fame is een moderne en belevingsvolle speciaalzaak voor creatief en eigentijds breien, haken en handwerken. Onze overzichtelijke en gezellig ingerichte winkel biedt een ruime keus aan diverse merken brei- en haakgarens. Woll of Fame voert een productaanbod van wol en garen dat aansluit bij de wensen van de hedendaagse moderne en modebewuste handwerkvrouw of man.

Wij voeren onder andere de merken Phildar, Schachenmayer, DMC en Scheepjes. Tevens voeren wij de stoffen en garens van ByClaire. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment van alle benodigde accessoires. Na een bezoek aan Woll of Fame kunt je jouw brei- of haakproject in een keer uitvoeren.

Natuurlijk mag je bij ons vrijblijvend binnenlopen voor adviezen en inspiratie. Neem daarvoor rustig de tijd en laat je desgewenst door ons adviseren over kleuren en stijlen en de diverse wol en garens uit ons assortiment. Raak geïnspireerd door de voorbeelden in de winkel of uit de patroonboeken. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen.

Wij zijn Woll of Fame

Inspiratie, beleving van en advisering over onze producten. Dat zijn de drie pijlers waarop onze moderne winkel wordt gedragen. Naast de inrichting van Woll of Fame inspireren wij natuurlijk ook via sociale media, onze website en via onze webshop. Hiermee geven wij onze klanten een optimale gelegenheid om op geheel eigen wijze hun keuze te maken en afgewogen hun aankopen te doen.
Woll of Fame staat garant voor een gedegen service en persoonlijk klantencontact. Dat is waar Woll of Fame voor staat en waar je bij ons vanzelfsprekend op mag rekenen. Bij Woll of Fame staat de klant werkelijk centraal.
Naast een goed advies vinden wij kwaliteit ook heel belangrijk. Daarom werken wij met een aantal vertrouwde merken. Zo kunnen wij een breed product assortiment wol en garen bieden van moderne materialen en in verschillende variëteiten.

Scheepjeswol

Het enige nog “levende” Nederlands merk breigarens. Het omvat moderne materialen in alle mogelijke samenstellingen en uitvoeringen.

Schachenmayr

Kwaliteitsgarens uit Duitsland. Kenmerkend voor dit merk zijn de vele variëteiten in mogelijkheden van breiwerk. Mutsen, sokken, truien en tassen. Werkelijk alles is mogelijk.

Phildar

Een Frans merk dat teruggaat tot 1903. In Nederland vooral bekend om hun breigarens. Naast een ruim basisassortiment biedt Phildar ook diverse bijzondere en exclusieve garens.

ByClaire

In 2015 werd de 100% katoen ByClaire nr. 1 geïntroduceerd. Inmiddels heeft de ByClaire nr. 2 ook al het daglicht gezien. Deze laatste is een product van 50% katoen en 50% acryl. Verder maken diverse inspirerende stoffen ook deel uit van dit merk.

Karin Cornelissen
Karin CornelissenSpecialist op het gebied van trends, patronen en breien
Voor Karin ging 20 oktober 2015 een lang gekoesterde wens in vervulling. Na vele jaren breien en sinds kort ook haken werd de ietwat uit de hand gelopen hobby omgezet in een professionele onderneming.

Klanten en mede hobbyisten inspireren, adviseren en enthousiasmeren zijn eigenschappen die haar op het lijf geschreven staan. Als voormalig Retail manager weet zij hoe belangrijk gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn. Een vanzelfsprekendheid die bij Woll of Fame niet snel zal worden vergeten.

Karin gaat trends volgen, patronen uitproberen en natuurlijk naar de klant luisteren. Jong en oud aan het breien krijgen is voor haar de uitdaging.

Leona van Giessen
Leona van GiessenCreatief op het gebied van kleuren, thema's en haken
Leona is het creatieve brein van Woll of Fame. Het combineren van kleuren is haar van nature gegeven. Haar specialiteit is haken. Patronen van een andere kleurcombinatie voorzien is een van de vele uitdagingen die zij aangaat. De effecten hiervan kunnen groots zijn.

Laat je gerust door haar adviseren over kleurcombinaties. Cal’s en grote projecten zijn het aandachtsgebied van Leona. Voor de organisatie en realisatie hiervan draait zij haar hand niet om.

Woll of Fame kunnen opstarten was ook voor Leona een droom die uitkwam. Een winkel openen die kleur, warmte en gastvrijheid uitstraalt was een langgekoesterde wens. Leona is pas tevreden als de klant zich thuis voelt zoals een kind in een snoepjeswinkel.

Interessante workshops

Woll of Fame organiseert regelmatig interessante workshops. Wanneer deze workshops worden gehouden en welke onderwerpen we behandelen kun je zien op onze nieuws en activiteiten pagina. Je kunt zo makkelijk zelf kiezen welke workshop voor jou interessant is.

Workshops kunnen o.a. bestaan uit leren haken en breien voor beginners en gevorderden. Maar het kan ook een thema workshop zijn. Denk hierbij onder andere aan kerstmis, Pasen maar bijvoorbeeld ook Moederdag. Daarbij richten wij ons niet alleen op volwassenen maar ook op kinderen die interesse hebben om deze leuke hobby onder de knie te krijgen. Workshops worden georganiseerd vanaf 5 tot maximaal 12 personen.

Dus wil je (beter) leren breien of haken? Of gewoon geïnteresseerd zijn, kom dan een gezellige workshop volgen bij Woll of Fame

>> bekijk onze geplande activiteiten

  • workshopruimte

[fusion_events cat_slug=”” number_posts=”4″ columns=”4″ picture_size=”cover” class=”” id=””][/fusion_events]

  • breicafe woll of fame
  • breicafe woll of fame
  • breicafe woll of fame

Gezellig haak en brei café

Het Woll of Fame haak en brei café is een mogelijkheid voor gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten. Het wil als het ware een wekelijks trefpunt voor brei en haak enthousiasten zijn. Het biedt de mogelijkheid om samen creatief bezig te zijn. je kunt met elkaar ideeën opdoen en van elkaar leren.

Spreekt je dit aan. Kom dan gerust iedere vrijdagavond of donderdagmiddag naar ons Woll of Fame haak en brei café en schuif gezellig aan.

Nieuw is ons sokken breicafé. Vanaf mei organiseren wij een keer per kwartaal een breicafé met als thema sokken. Kijk voor informatie bij Nieuws & Activiteiten.

Onze merken