Verzenden en retourneren

VERZENDKOSTEN IN ONZE WEBSHOP

Onze verzendkosten in Nederland bedragen € 3,95 per bestelling. Bestellingen boven de € 40,00 inclusief BTW verzenden wij gratis binnen Nederland. In België bedragen onze verzendkosten € 5,95 per bestelling. Bestellingen boven de € 50,00 inclusief BTW verzenden wij gratis binnen België.

 

RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde “afkoelingsperiode”. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

 

WIL JE JOUW AANKOOP RETOURNEREN?

Indien je jouw aankoop wil retourneren, neem je per e-mail webshop@wolloffame.nl contact op met onze klantenservice. Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoop bon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door. Desgewenst kun je gebruik maken van ons model herroepingsformulier.

 

KOSTEN RETOURZENDING

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Wolloffame.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

 

VOORKOM HOGE KOSTEN BIJ RETOURZENDEN

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Hiermee voorkom je hogere verzendkosten bij een retourzending.

 

VRAGEN?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail webshop@wolloffame.nl of telefonisch op 0031-475472675