Sparen met Piggy en Woll of Fame

Wij stellen het erg op prijs dat je bij ons in de webshop koopt en we hopen je natuurlijk vaker terug te zien. Om je als trouwe klant te belonen hebben we een leuk spaarsysteem voor je. Hiermee spaar je niet alleen voor leuke artikelen, maar ook voor aantrekkelijke korting op een volgende aankoop. Voor elke euro die je bij ons besteed ontvang je een spaarpunt.

Om het sparen zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn we een samenwerking aangegaan met Piggy. Een digitaal spaarsysteem dat bij meerdere winkels gebruikt kant worden. Mocht je nog niet bekend zijn met Piggy dan vind je op deze pagina informatie hoe je bij Woll of Fame kunt sparen met behulp van het Piggy spaarsysteem.

Waar kun je voor sparen

Je kun bij Woll of Fame sparen voor leuke shoppers, garenpakketten, handige accessoires of interessante kortingen. Regelmatig voegen we nieuwe spaarartikelen toe aan het assortiment. In sommige gevallen zijn spaarartikelen beperkt beschikbaar in verband met de voorraad vanuit de leveranciers. Heb je iets leuks gezien, wacht dan niet te lang met het verzilveren van je spaarpunten.

Kijk HIER voor ons actuele spaaroverzicht

Hoe werkt het

Je krijgt van ons een Piggy-kaart waarmee je kunt sparen. De Piggy-kaart wordt geregistreerd op je e-mailadres. Je ontvangt vervolgens een e-mail die je moet bevestigen Je ontvangt een bevestigingsmail van Piggy (check zeker ook je spam). Als je besteld via de webshop krijg je het kaartje opgestuurd bij je bestelling. Voor elke euro die je besteed krijg je een punt*.  Bij het pakket of bol van de maand krijg je extra punten. Na aankoop zorgen wij dat je punten worden toegevoegd aan je account. Dit kan je ten alle tijden checken. Heb je voldoende punten gespaard voor een bepaald cadeau dan kun je dit verzilveren bij je volgende aankoop.

*Producten in de sale, workshops, cadeaubonnen en verzendkosten vallen buiten het spaarsysteem. Besteed je een cadeaubon dan krijg je wel punten over het meer bestede bedrag. Voorbeeld je hebt een bon van € 10,- en je besteed € 15,- dan krijg je voor die 5,- de punten erbij geschreven.