Hoe ontmoetingen tot een boek kunnen leiden

Hoe langer je in de wolwereld werkt hoe meer mensen je ontmoet. Soms kunnen die ontmoetingen, en het aandeel dat je er zelf in hebt, leiden tot verrassende resultaten. Dit gebeurde ook bij onze ontmoeting met Dendennis. Oftewel Hoe Ontmoetingen Tot Een Boek Kunnen Leiden.

De Ontmoeting

Dennis (Dendennis) hebben we ontmoet tijdens een vakbeurs in Keulen vorig jaar. We raakten met elkaar aan de praat. Zo kwam het o.a. ter sprake dat wij Wim Vandereyken konden omdat hij al vanaf de eerste minicruise bij ons aan boord was. Het toeval wilde  dat Wim vaker patronen voor Dennis testte maar ze elkaar nog nooit ontmoet hadden . Het leek ons dus leuk om Dennis ook  uit te nodigen voor onze volgende cruise. Hoe vaak ontmoet je immers mannen met een gelijkgestemde interesse in onze branche ?  Dennis  greep deze kans met beide handen aan. Eenmaal aan boord was het contact tussen beide snel gelegd en werd het een superleuke ontmoeting. Lag het aan de inspirerende  omgeving,  de geweldige klik tussen de heren of beide ? Ik weet het niet maar al snel leek het hen een goed idee om samen een boek te maken. Jan Cordemans van de  Firma LangYarns  was ook aan boord en dus was het te gebruiken garen  al snel gevonden.

Het Project

Tijdens de beurs in Keulen dit jaar maakten we voor het eerst kennis met een aantal patronen voor het boek en….. waren direct “verkocht”. Ons voorstel om met een aantal dames de patronen uit het boek te testen werd door Dennis en Wim met veel enthousiasme ontvangen. Het was dan ook een klassieke Win-Win situatie. De patronen werden getest voor Wim en Dennis en wij mochten meedoen aan de totstandkoming van een heus boek. Hoe vet was dat !!

Het Team

Marie-Jozé, Manon, Martha, Marion, Anneriek, Josien en Karin pakten de klus voortvarend aan. Er werd een App-groep opgericht voor het broodnodige contact . En dát hebben de heren geweten.  De app’jes waren niet van de lucht. De Tips en Tricks vlogen heen en weer. Wim hield echter als een echte regisseur het hoofd koel en leidde alle app’jes in goede banen. Wim had veel contact met Dennis en Dennis zorgde dan weer voor de aangepaste patronen.

Er was wel een deadline, dus ook tijdsdruk, maar ondanks dat was het geweldig leuk om de sokken te breien. We hebben wat fikse maten moeten breien. Maatje “sloep” kwam vaak voor, want de heren zouden natuurlijk zelf op de foto gaan met “onze” sokken. En nu is karwei geklaard. Het hele team is bij Woll of Fame bij elkaar gekomen om alle sokken voor het boek te bewonderen. Natuurlijk werd het feestelijk afgesloten bij Woll of Fame met heerlijke cake gebakken door Wim. We hebben veel plezier gehad met dit project en we zijn  trots op het resultaat. Dit smaakt naar meer. Het was geweldig leuk om te doen en inmiddels is het boek “Vrolijk Sokken Breien” in de maak. Het wordt eind oktober uitgegeven en wij kijken ernaar uit. Leona en ik  willen Dennis en Wim enorm bedanken voor het vertrouwen én de kans om aan dit unieke project deel te nemen.

Het Boekenfeest

Dennis & Wim komen op vrijdagavond 8 november naar Woll Of Fame om bij ons het Boekenfeest bij te wonen. De avond staat in het teken van         ” De Vrolijke Sokken “. Natuurlijk signeren Wim & Dennis graag jullie aangekochte boek.

  • In onze webshop kan je een voororder plaatsen voor dit boek. Wil je het boek gesigneerd hebben dan is dat mogelijk!  Je kunt dan bij de opmerkingen erbij zetten welke naam er in moet komen te staan. Zo krijgt je boek natuurlijk een heel persoonlijk tintje.
  • Koop je die avond het boek en/of het garenpakket of pakketten van de sokken die in het boek staan dan krijg je een hele leuke attentie van ons. Laat je verrassen!

Woll of Fame zorgt voor de hapjes en drankjes  op dit leuke feestje en wij staan garant voor een  flinke dosis gezelligheid. Want dat zijn jullie van ons gewend.

Tot vrijdagavond 8 november het tijdstip wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

We hebben er zin in!   Karin & Leona