Brei & Haakcruise zaterdag 22 juni 2024 8 ste editie VOL GEBOEKT

Haak & Breicruise op de Maasplassen 22 Juni van 11:00 tot 15:00 uur € 37.95

Eerder dan andere jaren vanwege de havenfeesten in Maasbracht organiseren wij in samenwerking met Cascade op zaterdag 22 juni 2024 opnieuw de inmiddels zeer bekende Haak & Brei Cruise

Jullie reserveren bij  Cascade  NIET VIA WOLL OF FAME

Het kan via deze link: https://www.rederijcascade.nl/nl/rondvaarten/haak-brei-cruise/

We vertrekken vanaf de Cruise Terminal Maasbracht om 11.00 uur. Als we eenmaal aan het varen zijn, mogen de haak- en breinaalden uit de tas gehaald worden eigenlijk al meteen hoor maar meestal wordt. Het haken en breien kan dan beginnen. Vergeet ondertussen ook niet om van de prachtige omgeving rondom onze Maasplassen te genieten. Het schip ‘Stadt Wessem’ voorziet je van al het comfort die dag. Maar… waar de kapitein ons naar toe vaart, blijft een verrassing.

Kortom, het belooft een heerlijke handwerkmiddag op het water te worden. Mis niet de kans om lekker bij te kletsen, patronen uit te wisselen en te handwerken. Dit alles vergezeld van een smakelijke lunch, bestaande uit:

  • Licht gebonden soep van Limburgse asperges met ei en bieslook
  • Ovenverse minibroodjes, luxe belegd met rundercarpaccio, truffelcrème en Parmezaan en oude kaas
  • De lunch is exclusief consumpties

Rond 15.00 uur zijn we weer terug in Maasbracht, waar jullie ook nog even de winkel kunnen bezoeken en bij besteding van €10,- krijgt u een leuke Goodie Bag .

TIP: boek als extra de Limburgse vlaai bij ontvangst!

Na uw boeking ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging en factuur van uw boeking. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een voucher waarmee u aan boord kunt.

Wij hebben er weer heel veel zin , we hopen jullie ook .

Groetjes,

Karin & Leona